Montažne betonske konstrukcije


Montažne betonske
konstrukcije

Z montažno izvedbo in enostavnim kombiniranjem betonskih elementov zagotavljamo hitro in kakovostno postavitev raznovrstnih montažnih betonskih konstrukcij, kot so kmetijske hale, hlevi, silosi idr.

Take konstrukcije so ne le visoko trpežne, trajne in funkcionalne, pač pa vnašajo tudi eleganten in estetsko brezčasen izgled.

Glede na zahteve in dimenzije gradnje izdelamo posamezne talne, stenske in stropne armiranobetonske (AB) ploskovne elemente, ki jih nato zmontiramo v končen gradbeni objekt.Betonske elemente izdelamo v lastni certificirani betonarni in dostavimo neposredno na gradbišče. Betonski temelj pripravimo po zahtevah geomehanike, nanj neposredno montiramo elemente in gradnjo dodelamo z drenažo in zasipom.

Visoko kakovost montažnih betonskih izdelkov in konstrukcij dosegamo z izdelavo na vibracijskih ploščah pod idealnimi pogoji. Enostavnejša, čistejša in posledično hitrejša gradnja pa vam prihranita denar, čas in skrbi.Enostavna in
hitra montaža

Galerija

Montažne betonske konstrukcije

Betonski izdelki po vaših željah

Iščete nekaj posebnega?
Ne zadovoljite se z običajnim.

Zaupajte nam svoje želje in ideje. Skupaj lahko razvijemo in izdelamo unikatne betonske izdelke, ki bodo v vaš dom in okolico vnesli vašo osebno noto.

Beton je idealen gradbeni material, ki dopušča neomejene oblikovne in izvedbene možnosti. Dopustite vaši domišljiji, da se izrazi, in udejanjite jo v betonu.

Naj bo vaša ideja naš naslednji projekt.