O nas


Že tri desetletja gradimo, izdelujemo in inoviramo

Gradbeništvo je dinamičen posel in terja neprestan razvoj. S sledenjem najnovejši tehnologiji in trendom se Žurbi team uvršča med vodilne ponudnike gradbenih storitev pri nas.

Našo zgodbo smo pričeli z gradnjo manjših stanovanjskih objektov, obrtnih delavnic in hal. Na zahtevnem gradbenem področju smo si zastavljali ambiciozne cilje, a s strokovnostjo in popolno predanostjo delu in strankam smo jih vedno uspeli doseči.

Do danes je Žurbi postal sinonim za zanesljivega gradbenega partnerja, ki na podlagi desetletij izkušenj gradi za prihodnost. V tesnem sodelovanju z arhitekti, s strankami, z vami.

Naša primarna usmeritev je izdelava raznovrstnih montažnih betonskih izdelkov po merah - od ograj, opornih zidov, urbane opreme in letnih kuhinj, do ureditve zasebnih in javnih površin.

Odlikujejo nas gradbena, rušitvena in zemeljska dela, v naši ponudbi pa je tudi predelava in deponiranje gradbenih odpadkov.

Strokovno in učinkovito izvajamo zahtevne adaptacije in rekonstrukcije industrijskih objektov ter spomeniško zaščitenih in sakralnih objektov, ki zahtevajo poseben občutek za kulturno in estetsko vrednost.

Naše poslanstvo so trajne, trpežne in estetsko dovršene gradbene rešitve. K vsakemu projektu pristopimo z vizijo razvoja in optimalne izvedbe. Za vas, vaš projekt in okolico.

Zmogljiva mehanizacija ni dovolj.
Mi dodamo desetletja znanja in izkušenj.

Žurbi skozi čas

Tri desetletja razvoja

Naj bo vaša ideja naš naslednji projekt.