Urbana oprema in javne površine


Urbana oprema
in javne površine

Visoka trpežnost in praktično neomejene oblikovne možnosti betona so odločilen dejavnik pri ureditvi zunanjih in javnih površin. Z dolgo življenjsko dobo, preprostim vzdrževanjem in odpornostjo na vandalizem Žurbi zunanji betonski elementi služijo več generacijam.

Ob postavitvi na trdno podlago betonski elementi ne zahtevajo temeljenja in pritrjevanja, kar pospeši izvedbo. Kljub temu pa dopušča široke možnosti izvedbe, od klasičnih do sodobnih oblik

Zaradi bogate vsestranskosti, hitre realizacije in trpežnosti je beton prva izbira arhitektov pri različnih projektih, tako javnih kot zasebnih.

Obogatite in nadgradite vaš prostor in družbena stičišča z Žurbi betonskimi klopmi, mizami, igrali na igriščih, vodnjaki, pitniki, koši za odpadke, stebrički in drugimi elementi.

Galerija

Urbana oprema in javne površine

Betonski izdelki po vaših željah

Iščete nekaj posebnega?
Ne zadovoljite se z običajnim.

Zaupajte nam svoje želje in ideje. Skupaj lahko razvijemo in izdelamo unikatne betonske izdelke, ki bodo v vaš dom in okolico vnesli vašo osebno noto.

Beton je idealen gradbeni material, ki dopušča neomejene oblikovne in izvedbene možnosti. Dopustite vaši domišljiji, da se izrazi, in udejanjite jo v betonu.

Naj bo vaša ideja naš naslednji projekt.